Mineralogie Make-up

Mineralogie maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, laten ademen en verzorgen en daarnaast zich goed laten verdragen. Mineralogie sluit aan op de wensen van diegene die één willen zijn met hun huid.

Hypoallergeen, parabenen vrij, zuivere mineralen, natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten en effectief beschermend tegen UV-schade.

Waarom zou u kiezen voor Mineralogie?

Steeds meer allergieën opstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, bewaarmiddelen, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen,stimuleren ze het juist. Mineralogie is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acné, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Een glamoureuze uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het Ecofriendly beleid, zijn onze beloften. De verpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier afkomstig van duurzame boomboerderijen. De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recycleerbare materialen, waarvan een aantal 100% biologische afbreekbaar.

Plantextracten en natuurlijke oliën voeden de huid en zinoxide en titaniumoxide beschermen haar optimaal. Mineralen versmelten met de huid en geven daardoor een natuurlijk effect. De losse foundations geven een prachtige egale uitstraling, zonder dat de huid verstopt en je voelt het ook helemaal niet zitten.

Mineralogie biedt, naast het uitgebreide assortiment, twee keer per jaar een trendcollectie. De seizoenscollectie bevat intense, opvallende of juist naturelle tinten voor ogen en lippen, afgestemd op de laatste trends.

  • Glamoureus, luxueus en trendy
  • Farmaceutische kwaliteit mineralen, verzorgend, beschermend en goed verdraagzaam
  • Gepresenteerd in fraaie, duurzame verpakkingen

Dagmaquillage

We brengen een natuurlijke maquillage aan. Hierbij tonen we u graag welke kleuren u fantastisch staan!

Hiervoor gebruiken we Mineralogie.

Avond- of feestmaquillage

Deze maquillage passen we volledig aan u wensen aan!

Hiervoor gebruiken we Mineralogie.

Bruidsmaqquillage (incl. proefsessie)

Voor informatie rond de bruidsmaquillage, vraag ik u ons te contacteren via telefoon. Dit is uiteraard zo persoonlijk voor elke bruid, dat we het graag volledig naar u verlangen maken. Hiervoor maken we graag een persoonlijk contact met u, om alles even te overlopen, zodat de dag zelf voor u perfect verloopt!

Persoonlijke make-up advies

Als visagiste zijn we op de hoogte van de laatste nieuwe trends, alsook technieken. Wens je graag eens een uur advies te krijgen over hoe je jezelf het mooiste kan maquilleren?

Zelfs na 1 uur zijn de resultaten verbluffend. Een echte aanrader!

Make-up na gelaatsverzorging

We brengen een naturelle maquillage aan na de gelaatsverzorging. Altijd leuk als je daarna nog ergens naartoe gaat.Terug naar het overzicht Download onze prijslijst