Gelaatsverzorging

Elke gelaatsverzorging gaat vooraf aan een gepersonaliseerde huidanalyse. Onze producten van MONU Skincare hebben een hoog gekwalificeerde kracht aan essentiële oliën, die zowel u als uw huid in volledige ontspanning zullen brengen. Om dit alles te kunnen waarmaken, bieden wij heel wat verschillende behandelingen voor gelaat, hals en decolleté aan.

Elke huid is anders, daarom staan wij achter een persoonlijke aanpak!


MONU Prescription BASIC

Als kennismakingsbehandeling raden wij deze gelaatsverzorging ten zeerste aan. Naast het genieten van een volledige gereinigde huid, worden hier aangepaste oliën gebruikt om je barrière te voorzien van duurzame voeding.

MONU Prescription CASUAL

Bij deze gelaatsverzorging bewandelen we dezelfde stappen als de BASIC, enkel ligt hier de aandacht meer bij de anti-age oogcontour. Bij één behandeling heb je al een mooie lifting van de ogen!

RENU Facial LIFT

De geavanceerde aanpak van anti-aging! De combinatie van fruitenzymen met botox-like extracten gaan uw huid zichtbaar verjongen!

MONU Peel Treatment

Een intensieve behandeling met fruitzuren om je productopname te optimaliseren. Zo zullen je producten beter hun werking doen in de cellen. Dit is de beste manier om snel een huid verbeterend resultaat te bekomen.

Een ideale behandelingen na de zomer of voor de feestdagen!

VITRO for MEN

Deze gelaatsverzorging is volledig aangepast aan de mannenhuid.

MONU Collagen Bio Mask

Een zuiver collageen vlies, dat de huid volledig opspant!


Terug naar het overzicht Download onze prijslijst